Sobre nosaltres

Loading
loading...

Des de DiferentMent treballem amb persones de perfils molt diversos, acompanyant-les en processos de formació, orientació.

 

 

Colaboración icono gratisOferim serveis formatius i d’orientació per a empreses, entitats, particulars i administracions públiques. També realitzem col·laboracions amb empreses del sector.

 

 

Búsqueda icono gratisImpartim formacions en diverses àrees i temàtiques, per tal d’adaptar-nos a totes les necessitats de coneixement.

 

 

Presentación icono gratisProposem solucions rendibles, senzilles, concretes, eficaces i de ràpida aplicació, per a la formació i el desenvolupament personal.

 

 

Implementem tècniques pedagògiques participatives, col·laboratives i inclusives per tal d’obtindre els millors resultats personals de cadascun dels alumnes.

 

 

Ajustes icono gratisDurant les formacions utilitzem recursos didàctics tecnològics, realitzem seqüències didàctiques, dinàmiques i role playings. Incentivant així la motivació i la participació.

 

 

Conferencias icono gratisRealitzem formacions i sessions d’orientació grupals. Així com, oferim serveis individuals. Sempre adaptats al perfil, objectius i necessitats dels alumnes.

 

 

Habilidades icono gratisEn cada formació desenvolupem les competències transversals i professionals amb els alumnes.

 

 

Red icono gratisLes nostres activitats ens porten a treballar per la inclusió sociolaboral de diferents col·lectius. Oferint programes d’inserció sociolaboral, d’orientació professional, de millora de l’ocupabilitat i suport per a l’ocupació.

 

 

Certificado icono gratisLa intervenció es fonamenta en la lluita per la igualtat d’oportunitats per tota la població, gràcies a l’accés a la formació i la posterior participació al món laboral.

 

 

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background